Motorvakantie in de Harz Duitsland

Mooie motorvakantie en motorroutes door prachtige natuur in de Harz DuitslandHet prachtige berglandschap lijkt wel te zijn geschapen voor een motorvakantie in de Harz. Geniet van onvergetelijke motorroutes door het afwisselende harzgebergte, rijdend door pittoreske plaatsjes en oude stadjes, prachtige kronkelende wegen, of de weidse stuwmeren. Ook de ervaren motorrijder zal tijdens een motorvakantie in de Harz genieten van de afwisselende haarspeldbochten, prachtige natuur, stadjes en dorpjes en mooie vergezichten.

Motorhotel in de Harz of toch liever een particulier vakantiehuis?

Pension voor motorvakantie in de Harz Duitsland - gezellige groepsaccommodatieAls u voor uw motorvakantie in de Harz op zoek bent naar een comfortabel motorhotel, overweeg dan i.p.v. een motorhotel te overnachten in een van onze gezellige een- of tweepersoonskamers in ons motorvriendelijke vakantiehuis. We hebben motorkaarten beschikbaar en bieden u veel informatiemateriaal over motorroutes in het Middel-Duitse Harzgebergte. ’s Avonds kunt u thuiskomen in ons vakantiehuis en overnachten in een van onze gezellige kamers en genieten van een vers biertje van de tap, tafelvoetbal of tafeltennis spelen of bij mooi weer buiten barbecuen in de tuin. Groepsaccommodatie voor motorvakantie in de Harz DuitslandWe bieden onderdak zowel aan kleine als aan grote motorgroepen, tot max. 24 personen. Voor uw motoren hebben we een overdekte garage die plaats biedt aan 6-8 motoren. Na een dag op de motor kunt u zich ook ontspannen in onze sauna. Kortom: de ideale overnachtings- mogelijkheid voor een comfortabele motorvakantie in de Harz Duitsland en veel goedkoper dan een hotel.

 Leuke video van motorvakantie in de Harz

Welkom in het Duitse eldorado voor motorreizen

Motorrijders vinden in de Harz op bijna elke parkeerplaats gelijkgezinden. Het bekendste ontmoetingspunt voor motorrijders is het Torfhaus in de Harz, aan de B4 tussen Bad Harzburg en Braunlage (op ca. 28 km ten noorden van ons vakantiehuis). Tijdens uw motorvakantie in brocken-harz-uitzichtde Harz mag u het Torfhaus niet missen, het is een echte „biker happening“. In het weekend is het mudjevol met motorrijders, op drukke dagen zijn er wel 500 of meer motorrijders, en er zijn o.a. eetgelegenheden, een kroeg, snackbar. U kunt hier op 800 m hoogte genieten van een prachtig uitzicht op de berg de Brocken en omgeving. Wel op uw snelheid letten: er is een flitspaal op de weg ernaartoe. Op deze site vindt u meer informatie over de Biker-Treff Torfhaus aan de parkeerplaats aan de B4.

Mooiste motorroutes door de Harz, Duitsland

uitzicht-harz-duitslandEr zijn online verschillende mooie en gratis motorroutes in de Harz in Duitsland beschikbaar. Op deze Nederlandstalige website vindt u vijf GPS motorroute door de Harz, waarvan een paar routes ook vlak langs ons vakantiehuis in Zorge, ten zuiden van Braunlage lopen. Hier vindt u ook nog twee andere gratis motortochten door de Harz, 253 en 278 km lang, waarvan een route ook vlak langs ons vakantiehuis in Zorge gaat. De Duitstalige website Harzpoint biedt u de mogelijkheid om zelf online motorroutes door de Harz te plannen en op de Duitse site Tourenfahrer vindt u een prachtige 350 km lange motorroute door de Harz, die tot de droomroutes van Duitsland wordt gerekend.

Mocht u interesse hebben in een motorvakantie in de Harz Duitsland met een verblijf in een van onze een- of tweepersoonskamers, dan verheugen we ons op uw aanvraag. U bent van harte welkom.