Uw vakantiehuis in de Harz Duitsland

Uw vakantiehuis in de Harz, Duitsland

Vakantiehuis Harz Duitsland KunzenbachOp zoek naar een vakantiehuis in de Harz in Duitsland, het liefst van een particulier? Echt tot rust komen en genieten van de prachtige natuur van het Harzgebergte? Bij ons heeft u de keuze uit meerdere vakantiewoningen en tweepersoonskamers en kunt u tijdens uw vakantie in de Harz genieten van het mooie Harzgebergte, de natuur, rust, sport en ontspanning.

Gezellig particulier vakantiehuis in de Harz,
DuitslandVakantiewoning Harz natuur

Ons vakantiehuis ligt in het plaatsje Zorge in het Harz-gebergte en is heel rustig gelegen, direct aan de rand van het bos. Het is perfect gelegen om overdag te gaan wandelen en zoveel mogelijk te genieten van prachtige natuur, de bergen, de rust en de schoonheid van het natuurgebied de Harz. Direct langs het huis stroomt de kabbelende beek de Kunzenbach. Wij zijn een Duitse familie met een particulier vakantiehuis en vakantiewoningen in de Harz, in het midden van Duitsland. U huurt direct van ons en wij bieden onze gasten een warm en persoonlijk onthaal en heerlijke ontspannings- en recreatiemogelijkheden.

Informatieve, al iets oudere Nederlandstalige video (11 min) over Harz

Vakantiehuis in de Harz met volop recreatiemogelijkheden

Fietsen in de HarzHet Harzgebergte is ideaal voor zowel een motorvakantie, een fietsvakantie als een wandelvakantie. Na een lange dag rijden, fietsen of wandelen door de prachtige natuur van de Harz kunt u zich ontspannen in onze sauna met whirlpool en solarium. Tevens hebben we een kleine fitnessruimte met tafeltennistafel, hometrainer en loopband. Bij slecht weer kunt u zich vermaken met onze pool-/biljarttafel, met tafelvoetbal, met darts of met een van de vele gezellige bordspelen. Voor de kinderen is er buiten een speelplaatsje en een basket om te basketballen. Tevens is er in de tuin een gezellig barbecuegedeelte waar u met een kleine groep kunt zitten.

Inrichting van onze vakantiewoningen in de Harz

Onze vakantiewoningen beschikken over twee gescheiden slaapkamers
(met tweepersoonsbed, deels met kinderbed, vakantiewoning Harz Duitslandtwee eenpersoonsbedden), een woonkamer, een moderne keuken, een douche/wc en een balkon of terras. U kunt bij ons in de Harz ook losse kamers boeken, er zijn zowel een-, twee- als driepersoonskamers beschikbaar. Alle kamers hebben een eigen douche/wc en deels ook een ligbad, balkon en theekeukentje.

Foto’s van ons vakantiehuis in de Harz, Duitsland