Op vakantie met uw hond in de Harz/Duitsland

blaffende-hondZoekt u een leuke vakantiewoning in Duitsland waar uw hond ook hartelijk welkom is?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

honden-nero-raudi-harz

Geniet van een vakantie met hond in de prachtige natuur van de Harz. Wij hebben zelf twee honden, Nero, een hovawart en Raudi, onze poedel en een kat, Gysmo. Of u voor uw vakantie met hond in Duitsland nu een vakantiewoning of een tweepersoonskamer wilt, uw viervoeter is bij ons hartelijk welkom. De kosten bedragen ca. € 5-10 per overnachting. Neem hierover even contact met ons op.

Vakantiewoningen in de Harz met speciale voorzieningen voor uw hond

Ons vakantiehuis ligt in het plaatsje Zorge/Harz in het midden van Duitsland, direct aan de vroegere grens van Oost- en West-Duitsland. Het terrein grenst aan de rand van het bos en u kunt met uw hond elke dag heerlijke wandelingen maken door de prachtige natuur van de Harz. Na een lange wandeling is er niet alleen voor u  een douche, voor uw hond is er ook een hondendouche. Vakantiegenot puur voor mens en dier.

Op vakantie met uw hond bij ons

Op vakantie met hond in pension in harz duitslandIn ons vakantiehuis bieden wij u op de begane grond verschillende vakantiewoningen waar uw hond hartelijk welkom is. Ons grondstuk ligt direct aan de rand van het bos, dus u hoeft geen straat over te steken. Rondom is volop natuur, dus het is ideaal voor uw vakantie met hond in Duitsland, zowel in de zomer als in de winter. U kunt direct het bos in en wandelen en genieten van het mooie berglandschap in het mooiste natuurgebied van Duitsland, de Harz. Rondom Zorge kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het dal en vanaf ons terrein kunt u via een kleine trap naar beneden de rivier de Kunzenbach bereiken. Het terrein is niet omheind, dus op het terrein kunt u uw hond alleen onder toezicht vrij rond laten lopen.

Vragen over uw vakantie met hond bij ons in Duitsland?

Vakantiewoning met hond in de Harz DuitslandNeem contact met ons op. We geven u graag verdere informatie over de mogelijkheden van een vakantie met hond in Duitsland / de Harz in een van onze vakantiewoningen en in het Harzgebergte. Als u met een of meerdere honden wilt komen, laat dit dan a.u.b. van tevoren weten, zodat we kunnen bespreken, of er plaats is. We verkopen geen hondenvoer, maar we hebben zelf ook honden, dus hebben in geval van nood wel hondenvoer voor u beschikbaar. We verheugen ons op u en uw viervoeter.