Wintersport in de Harz : skigebied Hohegeiss e.a.

Het skigebied Hohegeiss in de Harz is ideaal, of u nu wilt skiën, langlaufen of liever lange
 wandelingen in de sneeuw maakt: wintersport in de Harz betekent Bild vom Wintersport Harz Duitsland, Hohegeiss skienveelvoud en genieten van bewegen in het besneeuwde berglandschap. Voor gasten die in plaats van een wintersportvakantie op de latten liever gaan winderwandelen en daarbij graag de vaste wandelpaden verlaten en liever over de diepe sneeuw wandelen, hebben wij sneeuwschoenen beschikbaar. Met de sneeuwschoenen kunt u direct vanuit ons vakantiehuis heerlijke wandelingen maken door het prachtige winterlandschap van het natuurgebied de Harz.

Wintersport / skigebieden in de Harz – Duitsland

Zorge ligt in het zuiden van de Harz en is daardoor ideaal gelegen voor wintersport in de Harz. Vanuit ons vakantiehuis vindt u op korte afstand meerdere skigebieden die ideaal zijn om te skiën en te langlaufen:

  • Skigebied Hohegeiss : op 3 km afstand
  • Skigebied Wurmberg : op 15 km afstand
  • Skigebied Bad Sachsa Ravensberg : op 15 km afstand

Skivakantie en wintersport in de Harz Duitsland - vakantiewoning in Zorge bij skigebied HohegeisDe dichtsbijzijnde skischool met verhuur van ski’s vindt u in Skigebied Hohegeiss, op 3 km afstand van ons vakantiehuis in Zorge in het zuiden van de Harz. In het skigebied Hohegeiss kunt u skiën en langlaufen. In Hohegeiss zijn er meerdere skipisten van gemiddelde moeilijkheidsgraad en een totale piste van 1200 meter. Er zijn drie moderne sleepliften die dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Op woensdag, vrijdag en zaterdag worden de pistes van „Am Brande“ van 19.00 tot 21.00 uur verlicht zodat u ’s avonds ook kunt skiën. Op deze website vindt u actuele informatie over de sneeuwhoogte in het skigebied Hohegeiss

Andere skigebieden in de Harz

Vanuit ons vakantiehuis kunt u tijdens uw wintersport in de Harz meerdere skigebieden makkelijk bereiken. Op 15 km afstand liggen het Skigebied Braunlage Wurmberg en het skigebied Bad Sachsa in Ravensberg zijn meerdere skipistes. Hier vindt u actuele informatie over de sneeuwhoogte in de Harz. Lauglaufliefhebbers vinden hier de actuele informatie over de langlaufloipen en langlaufen in de Harz. In Skigebied Ravensberg zijn 7 verschillende skipisten met een lengte van 220 meter tot 750 meter. Tevens is er een 300 meter lange rodelbaan.

Foto van sneeuwlandschap in skigebied in de Harz Duitsland sneeuwzeker

Andere skigebieden in de buurt, ongeveer 20 minuten rijden met de auto:

 

Après-ski in de sauna van ons vakantiehuis in de Harz

Leuk vakantiehuis in Zuid Harz Duitsland met saunaWintersport in de Harz is niet compleet zonder après-ski. Na een lange dag in de sneeuw kunt u als gast van ons vakantiehuis genieten van een bezoek aan de sauna, met aansluitend een wellnessmassage. Een saunabezoek in ons vakantiehuis kost € 6,- per persoon. ’s Avonds kunt u aan de open haard de avond op aangename wijze afsluiten met een lekker glas rode wijn en een gezellig samenzijn.

U bent in ons vakantiehuis hartelijk welkom als u wilt genieten van wintersport in de Harz. Neem contact met ons op per mail of per telefoon. We verheugen ons op uw bezoek.